søndag 18. august 2013

Superkoselig teltur


I helga som var, innviterte vi onkel Kenneth og Kine med på telttur.
De skulle komme å besøke oss i Vardø, å vi hadde så lyst på en teltur før det blir for kaldt, så da tenkte vi at det ble fint om vi dro hele gjengen. Å selvfølgelig innviterte vi med tante Mirijam som også er i byen på ferie :)
Vi pakka med oss telt, mat, drikke og ved, heldigvis hadde vi ikke tenkt å gå så langt, for det ble tung bør for enkelte....vi lassa på det vi klarte så vi skulle slippe å gå tilbake til bilen for å hente mere ;)
 

Vi kom fram til en nydelig plass med masse, å da mener jeg MASSE blåbær. Stedet bada i solskinn å det var så idyllisk at man nesten ble rørt ;)
Det var bare å sette igang med å sette opp telt å lage seg en liten bålplass, Mary og Ingrid hjalp til!!
Da vi skulle sette opp 6-mannsteltet mangla vi plutselig en hel masse plugger, vi fikk ikke plugga innerteltene og heller ikke trådene....det ble litt amper stemning, og vi ble litt usikker på hvordan vi skulle få det til å fungere. Imens gikk Ingrid rundt å sang å tralla med hendene fulle av plugger.....fant vi jo ut etterhvert ;) Vi snakka litt om det mens vi holdt på, å blei igrunn enige om at å sette opp telt kan være skilsmissegrunnlag.....;)Chris Marius prøvde fiskelykken men endte opp med å måtte vasse ut etter duppen, for han hadde ikke festa den godt nok så den kasta han ett godt stykke ut på vannet ;) Litt senere ut på natta kasta han den enda lengere ut, da sleit snøre....så ett par vassinger utover Kibergsvannet ble det. Kenneth skulle jo selvfølgelig være tøff å hente duppen, men han stakk stortåa uti å sprang på land....har noen skikkelig fine bilder av det, men med tanke på at jeg fortsatt vil være på talefot med broren min så legger jeg de ikke ut denne gangen, men husk at jeg har dem Kenneth ;)
Det ble ingen fisk på Chris Marius, men litt senere ut på kvelden prøvde Kine seg, og hun fikk en liten en som hun satt ut igjen. Dessuten fikk Kine selskap av ei lita mus som kom svømmende over vannet :)Å veldig overraskende fikk vi besøk i marka.
Mamma og Bjørn Tore som skulle til Vardø fant ut at de skulle se om de fant oss, og etter litt leiting gjorde de det.


Mary sov sammen med mamma og Ingrid sov sammen med pappa i teltet, og på morningen måtte vi jo ta god-morgen-bilde!! :)Frokost ute må være noe av det beste som finns!!
 Frisør hadde vi også med oss, så vi fikk fiksa å fletta håret hvis vi ville ;)


Ingrid er glad i å kose, så hun gikk rundt å fant seg en armkrok rett som det var :)
Kenneth og Mirijam var sist i seng, de satt oppe helt til morgenkvisten å skravla.
Men så tok de seg en liten slumring utpå formiddagen ;) 
Vi har hatt ei helt fantastisk helg.
I dag var vi på heksemonumentet og festninga med Kenneth, Kine, Mamma og Bjørn Tore.
I går kveld var jeg og Chris Marius å spiste Bacalao hos oldemor.
Det er så koselig å være med familien sin, og jeg har jo spesielt savna lillebror som bor i oslo, og som man ikke ser så ofte. Syns det var så koselig at han og Kine ble med på telttur, og det var også kjempe koselig at Mirijam ville bli med. Når man kommer ut av huset, og man ikke har tv, telefon og data så får man bedre tid til å være sammen. Og ikke minst blir dette ett minne for livet for jentene som har vært på telttur med både onkel Kenneth og tante Mirijam, og Kine som de også har blitt så glad i. Det er bedre enn alt annet!!
Så tusen takk Kenneth, Kine og Mirijam for en utrolig fin telttur, håper vi kan gjøre det flere ganger!! ;)

1 kommentar:

Malys krok sa...

Hei Linda!
Å så koselig og flott dere har hatt det! Og når du lager innlegg om turene deres og skriver så fint blir det jo som en minnebok der en alltid kan gå tilbake og se! Fint er det for meg også, å se og høre om det dere gjør! Fin flette Ingrid fikk!

Flinke bærplukkere i forrige innlegg! Og sterk hest!

Ha det godt! -Margit-