lørdag 20. juli 2013

Side cut, overnattingsbesøk og sommerbåten

Mary har klipt seg, med side cut ;)
Og grunnen til det heter Sofie og skal begynne i fjerdeklasse :)
Sofie har nemlig fått i oppgave å være fadder til Mary når Mary begynner på skolen til høsten, og Sofie er den kuleste og tøffeste jenta Mary vet om ( med unntak av storesøstra da ;)) og Sofie har side cut og hun ser ut som en rockestjerne, det er bare gitaren som mangler!!
Mary er kjempe kry og stolt over den nye sveisen sin, og hun er veldig spent på hva Sofie kommer til å si når hun ser at de to har samme sveis :)


Og endelig er Jana kommet hjem!!
Jana er bestevenn og tremenning til Mary og hun har overnatta hos oss i natt. Mary og Jana var veldig glade for å se hverandre igjen, etter to-tre uker med ferie imellom. Det kan være litt vanskelig med ferie også ;)

Ingrid-mor var kjempe trøtt, men de store jentene styra noe fælt før de sovna....men de sovna tilslutt :)

Sommerbåten fra NRK har også vært på besøk i Vardø, og da var vi på tv.
Vi, Mary, Ingrid og meg var på kaia for å møte barnehagen da båten kom, så vi stilte oss helt ute på kaikanten, og da ble vi filma å kom på tv ;) Det er rart med det, men det er litt stas å se seg selv på tv!! ;)
Så så vi jo Lars Monsen og Trine Rein, og da ville mammaen ha bilde med dem sammen med jentene men det ville ikke jentene så da ble det bare av Lars og Trine da ;)
Trine Rein var en av idolene mine når jeg var ung.....yngre, jeg er jo enda litt ung, så i hvert fall var det veldig stas å få ta bilde av Trine Rein....og selvfølgelig av Lars Monsen også ;)
Ja altså de var her for å være med på sommerbåten ;)

Ingen kommentarer: