fredag 15. mars 2013

Yukigassen 2013

 
I dag var dag nr 3 av den store Yukifesten, etter Golden Glove som er presisjonskasting, på onsdagen  og YukiQuiz på torsdagen. I dag, på fredagen og dag 3 er det Yukidansen og kveldsshow som står i fokus. Jentene var med skole og barnehage å satte verdensrekord i Yukidans i år igjen, og det er kjempe stas for dem å få ta del i denne festen som Yukigassen er!
I morgen starter det med kamper og fullt liv oppe på festninga og det gleder vi oss masse til!!
Som vanlig er pappaen på jobb som vakt på hotellet, så vi får se hva vi får lurt han til å være med på i morgen, Christine er også på jobb på hotellet så hun kommer garantert til å sove i morgen formiddag, etter at hun har danset kl 09.00....også skal de begge to på jobb igjen i morgen kveld, det er hardt program!!
Bildene her under er iallefall fra yukidansen i dag!! ;)

 
I kveld var det show med dans, musikk og masse action utenfor hotellet og jeg hadde sagt til de søte små at hvis de klarte å holde seg våken så skulle vi gå dit. Å det gjorde vi....og det var morsomt, litt skummelt og veldig gøy, men Ingrid-lille ble veldig trøtt og før showet var over så ville hun gå hjem. På veien sovnet hun på sparken og vi holdt på å miste henne av sparken ett par ganger....heldigvis dukket det opp en skjønn Liv-Bente og Stian og de tilbydde seg å kjøre den sovende hjem ;)
Men da måtte jo jeg og Mary skynde oss, for en bil går jo litt fortere enn en spark, så da var trenignsøkt nr to i dag i full gang....jeg var totalt fri for pust da jeg parkerte sparken utenfor døra hjemme ;) Å da hadde Ingrid-mor våknet på turen, men begge småtrollene hoppet fort i seng (de spiste kveldsmat før vi dro ut;)) og nå er det jeg som snart hopper i seng, det blir en lang dag ute i morgen på

Ingen kommentarer: