lørdag 2. mars 2013

Skitur med Streetart, brus og vaffel ;)

I dag var det veldig fint vær ute, å når vi kjente på sola gjennom vinduet så var den veldig varm...Så da var det bare å finne frem skiene ( ble bare Mary sine da ;)) og gå seg en tur!
Vi gikk utover Skagen mot fiskegjellan (sånn som man hengte fisk på for å tørke den ;)), Mary en øvelsestur siden det blir skirenn snart, mamma en trimtur siden det var så tungt å gå i myksnøen!! ;)
Utover der, fikk vi endelig sett Streetarten som ble tagget i sommer ( har vært en sånn Komafest her hvor mange kjente Streetart-kunstnere var i Vardø å pynta på byen!!) og da fikk vi en ide, la oss gå en tur mot byen å se om vi finner mere Streetart ;)


På jakt etter hemmelige tegninger, Mary og Ingrid fant noen i smuget nedenfor Bye ;)Her er det masse kunstverker over på andre siden, men det ar litt vanskelig å ta bilde av!!

"Eternal Light or Eternal Night" står det på veggen på kaia....å sånn er det jo stort sett her, lys og sol hele døgnet eller evig svart mørke ;)


Vi endte opp på hotellet i superfart siden Ingrid plutselig måtte tisse, det gikk nesten galt men heldigvis gikk det bra denne gangen og vi rakk doen....heldigvis ;)
Der ble det vaffel, kaffe, solobrus og vann....så dro vi en tur til bestefar Yngve å henta suppe som vi skal spise til middag i dag, og i morgen innviterte bestefar oss på stekt laks, fisket i Persfjord!!

3 kommentarer:

julie Frantzen sa...

Ser ut som dere har hatt en fin dag! Koselig å se at sola skinner for dere!
Klem <3

Malys krok sa...

Så flink Mary er som går på ski! skal st de kunstnerne virkelig satte spor etter seg!Koselig å bli invitert på middag! Stekt laks høres kjempegodt ut! God helg til dere alle! klem fra Margit-

Vivi sa...

Ser virkelig ut til at dere har hatt en super dag. Deilig med slike solskinnsdager.

Klem vivi