søndag 24. mars 2013

Koselig søndag

 
I dag har vi gjort en masse, og det har vært nydelig vær så vi har vært masse ute....Mary og pappaen har vært ute hele dagen, med unntak av en time i gudstjeneste og litt over en time hos bestefar Yngve å spist middag!
Ja vi startet dagen med å sparke til kirka, skikkelig nydelig vær, steikende solskinn og det kan ikke ha vært mange gredene ute....det smelta godt fra hustakene. I kirka var vi i gudstjeneste. Presten vår har hatt en liten påskevandring i barnehagen og i den forbindelse innviterte han ungene til kirka på palmesøndag, til en barnevennlig gudstjeneste. Og det var skikkelig koselig, ungene fikk gå frem å synge "Hvem har skapt alle blomstene" og vi hadde bibelquis...vi kom på tredje plass å vant en pose banasjokolader som Mary ble veldig glad for ;)
Etter gudstjenesten var det kirkekaffe og vi koste oss med kaffe, saft og kaker. Og etterpå det fikk vi bli med helt øverst opp i kirketårnet å se på kirkeklokkene og se ut av vinduet der oppe, vi kunne se nesten hele Vardø derifra, det var skikkelig høyt!!
Så når alt var over i kirka sparket vi bort til oldemor Kaspara og måkket sne til henne, det ble hun veldig glad for og hun kom ut å var litt ute i finværet sammen med oss!
Så dro vi hjem, men Mary og Chris Marius ville ikke gå inn så de ble ute, og kom bare å henta oss her inne når vi skulle til bestefar å spise middag.....reinkjøtt på menyen i dag og det var nydelig!
Så dro vi hjem en gang til og da ville ikke Mary og Chris Marius gå inn da heller, de ville heller leke ute og mekke på skuter....Ingrid gikk ut en liten tur, men Mary hun var lenge ute....hun satt inne i snehula som hun og Chris Marius hadde laget og koste seg der, helt til hun ble kaldt og kom inn.
Nå sitter jentene i sofaen med pledd på seg å ser litt på tv før kvelsmat og leggetid!!
Vi har hatt en kjempe fin dag!!

1 kommentar:

Malys krok sa...

Så flott det var å lese om den fine søndagen dere har hatt!
Håper dere får en fin påske også!
Klem fra Margit-