lørdag 16. mars 2013

Dagen for kampstart


Åpningen av Yukigassen 2013, var en kaldt men koselig affære....man må jo ha det med seg. Tilogmed pappaen som hadde vært på jobb hele natta ble med en tur etter bare tre timer søvn!!
Det er pappaen sin det!! ;)Været var i grunn bra, det var strålende sol fra nesten skyfri himmel, men det var 10 speik ute og kald kald vind, så noe varm og god fornøyelse var det ikke. Vi var ute i ett par-tre timer så dro vi hjem, la oss på sofaen under teppe, fyrte i ovnen og så på film!! ;)
Passet oss i grunn ganske bra, så fikk pappaen sove litt før han dro på ny nattevakt! ;)

Vi var på kafe å fikk oss vaffel og kaffe, og en god grilla hamburger med potetsalat...det er en høydare når det er Yukigassen ;)Leke litt, å se litt på kamp til det ble for kaldt å vi bare dro hjem.
Det er ikke så mye å finne på for småtroll oppe på selve kampområdet. Tidligere år har det vært dunger med akebakker, snehuler og ikke minst snødunger å sitte på ....i år var det ingenting, så det blir fort kaldt og kjedelig å være der oppe når man er liten....og stor og ikke spiller på noe lag!! ;) Å vi hadde godt med klær på!! ;)
Får se det litt ann i morgen om vi går opp å får oss noen vaffler i morgen også, å får med oss hvem som vinner! ;)

Ingen kommentarer: