mandag 11. februar 2013

Vintertur til Persfjord


 Nydelig vær, nesten som påske :)

 Max, Jana og Mary tester skuterføret ;)


 Det ble ett par velt på jentene når de satt to på skuteren, men det gikk bedre når de kjørte en og en ;)


 Ho mor sjøl fikk kjøre stor og sterk skuter :)

 Kosa oss i påskevær med kaffe, saft og sjokolade :) Bål må man ha når man er på hytta, så på ettermiddagen når det var for mørkt å kjøre skuter eller leke rundt omkring, laga vi ett kjempe bål!!

 Ingrid har tegnet seg selv...fin!! ;)

Morsdagsfrokost med Gaisa på besøk!! :)
 
Vi kjørte innover med Arne og ungene på fredag, kosa oss ute hele lørdag og kjørte hjem på søndagsformiddag etter lunsj. På veien hjem satt ungene i en hjemmesnekra slede, som ei sluffe men åpen oppå...vi pakka de inn i varme klær, reinskinn og en gammel teppepose og de sovna nesten med en gang vi startet og sov helt til vi fikk bært dem inn i bilen på Svartnes. Helt utrolig!!
De var varm og god å hadde hatt en fin tur sa de!!
Nå skal det sies at det er mye som ikke er helt greit på hytta....doen er f.eks ikke så bra, eller dvs at doen er bra men ikke plassen der doen står. Det er kaldt, ikke lys og veldig trangt....så det var ikke bare bare å få jentene til å gå på do i helga, det må vi fikse hvis vi skal mere dit på vinteren. Så er det ikke tv, og det er jo forsåvidt greit....men vi vil gjerne ha en tv dit, så vi skal prøve å få fiksa det til sommern og så skulle vi så gjerne ha hatt innlagt vann, det hadde vært veldig mye lettere...så vi får se da, om vi klarer å fikse det!!
Ellers er det litt trangt, litt rotete....men i grunn veldig koselig!
SÅ får vi se da, når vi tar neste tur utover!! :)

Ingen kommentarer: