tirsdag 25. desember 2012

Da var den store dagen over for denne gangen :)

Mary og Ingrid fikk åpne en gave på morningen på julaften, og da fikk de hver sin mikrofon med utstyr...det var poppis. Så hadde de konsert i stua hele formiddagen med diverse julesanger og annet fint og bråkete....til slutt ble det bare kauking å da måtte jeg hive både ungene og mikrofonene inn på rommet ;)

Så var finstasen på, og vi var klar for julemiddag...alle gledet seg, og vi hadde en deilig elgsteik i ovnen...den hadde langtidsstekt og vi var veldig nyskjerrig og forventningsfull til resultatet....som da var meget skuffende. Takk og lov for at vi hadde ordnet med pølser til ungene så de slapp å gå sultne!! Elgen var seig stort sett over det hele med unntak fra ett par kanter som var veldig gode og møre....noe har gått forferdelig galt en eller annen plass, så det er herved bestemt at julemiddagen til neste år blir noe mer tradisjonell!!Bilder foran juletreet er jo obligatorisk. Noen mere vellykket enn andre.
Vi hadde jo besøk på julaften, av bestemor June, bestefar Bjørn Tore ( også kalt bestefar Toge), oldemor Kaspara og bestefar Yngve. Jeg regner med de ikke kommer til å glemme den med det første, for her i huset finnes det ingen kontroll....og barna kommer først uansett så de fikk rive opp gavnene mens vi voksne strevde fælt med å få med oss hva de hadde fått. Det har imidlertid blitt to lange lister så jeg regner med det meste er under en form for kontroll alikevel. De voksne måtte pent gjemme sine gaver til barna var ferdig og sysselsatt!! ;)
Jeg syns det var koselig da, Ingrid brukte ganske langt tid på å pakke ut alt, se på det og gå rundt å gi alle en klem før hun åpnet gavene, og Mary var lykkelig å glad for nesten alt. Det ble jo en del klær, spesielt ullklær men det syns Mary, tilslutt, var bra for da ville hun holde seg varm når hun skal ut å kjøre skuter i vinter!! ;)


Å tror dere ikke nissen også kom på besøk, med gaver til allemann. Det var lykke det og Mary mener helt bestemt at dette, det er den ordntlige nissen!! :)

1 kommentar:

Malys krok sa...

Så koselig! Og så fint at Mary ble glad for alle gavene! Ser ut til at dere har koset dere i jula! Jeg har ikke hatt tid til å være så mye på bloggene, men jeg har sett alle innleggene dine og er imponert over at du klarte det med å ha et innlegg for hver dag i hele desember! Godt gjort! Klem til deg! -Margit-