søndag 9. desember 2012

9.desember -andre søndag i advent og pepperkakehus

Da var vi kommet til andre søndag i advent og den er brukt til litt av hvert!
Først sløving og avslapping, så en liten sparketur på butikken, så hjem å spise litt middag (ungene ville spise brød til søndagsmiddag, så middagen i dag var brødskive med leverpostei og brødskive med prim :/) og etter middagen dro vi på barnegym oppi Vardøhallen.
Etter at vi var kommet hjem ble Mary litt slapp, og hun fikk vondt i magen så hun gikk å la seg litt. Men da Jana ringte å spurte om hun kunne komme på besøk, så spratt hun opp igjen til pepperkakehuspynting og godterspising (magen ble bra med en gang den fikk litt non stop!!).
Å som dere ser så koste jentene seg med pepperkakepyntingen!!Pepperkakehuset var knust i ganske mange biter, og jeg ble ganske fortvila (typ reiv meg i håret og ropte litt fortvila....) over at Chris Marius åpna det i stedet for at vi skulle få bytta det. Men mannen viste råd, så han limte jo bare sammen alle delene med smelta sukker som jentene prøvde å skjule med pynt. Det gikk to pakker melis, en pose seigmenn, en pose non stop og en boks med kakepynt. Jana fikk oss til å love henne at hun skulle få være med når vi skal spise det!! ;)

Før Jana gikk hjem spiste jentene og Chris Marius kveldsmat. (Syns dere ikke vi har fin tapet på kjøkkenet?? Eller forresten, den har jo Ingrid skrella bort....:O)
Etter kveldsmaten satt Ingrid seg i sofaen for å kvile litt og det ca 10 sekunder før hun sov....sliten etter en helg hjemme!! ;)
I morgen er det barnehage og adventshverdag igjen, og jeg har lovt Ronja at jeg ikke skal sove men komme å drikke morgenkaffe sammen med henne.....såe da må jeg nok det da, og kanskje det blir en liten formiddagstrimtur også da!! :)


Ingen kommentarer: