søndag 16. desember 2012

16.desember -3 søndag i advent og jul på museet

Ja da var vi kommet til nest site søndag i advent og det nærmer seg jul fortere enn jeg klarer å forstå.
Dette har vært en helg med mye innhold. Først ett kjempe koselig og flott julebord, med fantastisk mat og Vardø-vin til drikke. Det ble litt mye å drikke etterhvert men vi berga oss alikevel
På lørdagen fikk vi gjster, da kom Max og Jana hit for å sove over, Max og Jana er tremenninger til Mary og Ingrid. Så på lørdagsettermiddag hentet vi Cornelia så lagde vi pepperkaker sammen med ungene, det kommer vi tilbake til!! ;)


På lørdagskveld arrangerte Christine sin klasse juleball på skolen, og det var vist en stor suksess. Christine skulle være fotograf og hun har tatt masse fine bilder! Dessuten var hun så fin når hun skulle på ball, fine jenta mi :)
I dag har vi vært på museet å lagd julepynt og spist godterier. Nissen kom å vi hadde det kjempe koselig, ungene ville nesten ikke gå hjem.
Etterpå det var det hjem å hvie i oss litt pølser før vi dro videre til Vardøhallen å gymma litt. Tror ungene syns det var godt å få springe litt å leke seg. Ingrid sovna ihvertfall av i sofaen da vi kom hjem, med en kjærlighet i munnen ;)
I seks-tiden ble Jana og Max hentet og etter det har vi bare sløva i sofaen å sett på tv.....allesammen litt sliten etter ei fin og koselig helg.
I morgen skal vi til Kirkenes, så da blir det en lang dag med mye kjøring og venting, å litt shopping!!:)

Ingen kommentarer: