torsdag 2. februar 2012

Iskaldt

Det er iskaldt her i Vardø for tiden, gradestokken i dag helt ned mot 14 grader og det samtidig med at det var kuling ute......herremin hatt det er ett ufyselig vær!! Alt rundt oss er hvitt, husene er hvite, bilene er hvite, lekestativene er hvite......ja ungene har ikke vært ute i barnehagen på mange dager, kanskje så mye som en uke. Det er faktisk nesten untakstilstander!!
Å vi fyrer med ved, varmepumpa måtte vi bare slå av for den isa ned hele tiden.....å når vi våkner, det vil si, når Chris Marius står opp om morningen må han fyre med en gang for det er bare 16-17 grader her inne....det er så sinnsykt kaldt overalt!!
Våre unger er jo i grunn vant å være ute, å selv om det var kaldt og vind i helga så var vi ute en tur, men jeg skjønner det blir vanskelig i barnehagen når det er så mange unger og ikke minst mange små, å det er jo selvflølgelig en fordel at ungene klarer å stå på bakken når de er ute og ikke ramler rundt pga av sterk vind.
Det var ei jeg kjenner som sa at vi skulle bare stengt tunnelen å så kunne alle ha vært hjemme å fyrt i ovn å lagt på sofaen hele dagen å kosa seg.....jeg er i grunn litt enig!!;o) Sku gjerne ha vært hjemme å varma meg i uværet!!
Det er lovt mere kaldt i neste uke, men så da må det vel bli mildere så vi kommer oss litt ut i friskluft å får kosa oss å lekt i sneen.....snart må vel det gå an!!;o)

Klem fra Linda <31 kommentar:

Malys krok sa...

Huff ja! Det er forferdelig kaldt her og, selv om det ikke er så ille som det du beskriver! Håper det blir mildere snart! Enn så lenge er det ikke annet å gjøre enn å fyre og kle på seg! Jeg skal prøve å sende deg en varm klem, men tror igunnen det blir vanskelig, den fryser vel på veien! :)-Ha det godt! -Margit-