lørdag 28. januar 2012

Røde fine eplekinn

Sparkan sto så fint der ute i 11 kuldegrader, lett sne og litt vind.
Ungene har vært inne nesten hele uka i barnehagen, men i dag ville dem ut....jeg som sover lenge i helgene våknet av at de skulle kle på seg (ca kl 10) og spratt opp for jeg ville være med ut.....men det var helt til jeg hørte hvor kaldt det var ute!!;o) Men ungene ville ut, å heldigvis har de en pappa som ikke bryr seg så mye om vær og vind som ble med dem!!
I en liten sneskavvel i hagen rant de på hvert sitt lille akebrett, og syns det var kjempe morsomt.
Så grov de en snehule med tunell, som de ville tenne lys i.....det har de nemmelig sett på tv at man kan gjøre!!;o)
Pappaen hjelper til med å tenne lys, men selve snehula er litt liten for han!!;o9
Men så grov de ut all sneen av "butikken" (ei hytte vi har laget i hagen) og alle mann kunne sitte der, å så tente de ett te-lys der også....koselig....bare kakaoen som manglet, men det får vi ta neste gang!!;o)
Når de kom inn etter halvannen time ute hadde de friske røde eplekinn, som var iskalde. Og ute hadde det blåst opp så de hadde sne over hau....bittelitt kalde på tærne og fingrene, var det godt å komme inn til ei god og varm stue, for å leke litt og spise lunsj!!
Jentene er skikkelig heldig som har en sånn flink pappa, han tar dem med ut i all slags vær, han leker med dem, lager ting med dem og er bare helt fantastisk!! Heldige jentene mine!!=)
Ha en flott dag
Klem fra Linda <3

1 kommentar:

Malys krok sa...

Dette var koselig å se og å lese! De er virkelig friske jenter som er ute når det er så kaldt! Flott at de har en pappa som er der og gjør spennende ting sammen med dem! Koselig med den snøhulen med lys i! Godt det var et sted det også var større plass!
Flott vinterinnlegg, Linda! Glad du er der! Klem fra Emma og Margit-