mandag 23. januar 2012

Hjelpe til

Småtrollene har blitt så store, å Ingrid skal som oftes gjøre sånn som Mary.....hun forstår ikke helt at Mary er litt større og kan litt mere. Men kanskje det hjelper Ingrid å klare mere??
En ting de elsker å hjelpe til med er å lage middag. De vasker poteter, kutter grønnsaker, rører, visper og ja i det hele tatt, de er kjempe flinke!!
Det er ikke alt Ingrid hermer etter!! Det er en ting som skiller de masse.....rydding!!!
Mary elsker å rydde, hun rydder i stua, på kjøkkenet, på badet og på rommet sitt.....og da må vi vaske og støvsuge, skifte på senga å lufte.....ja det er en hel prosess når hun setter igang. Og nesten hver dag kommer hun hjem fra barnehagen med rydde-hjerte eller rydde-stjerne, også sier hun " I mårra træng ikke æ å rødde i barnehagen, for æ rødda dokkekroken helt aleina i dag!!"
Ja hun er en djevel på å rydde....å guds vet hvor hun har fått det i fra, for både jeg og Chris Marius er noen rotekopper, å Ingrid hun hyler hvis hun må rydde opp sutta si fra gulvet.....;o) Chrisdtine og Geir Hovard er heller ikke så glad i å rydde, så Mary er frøken "Støv på hjernen" her i huset!!;o)
Men de er flinke begge to, på hver sin måte.....å som sagt, de elsker å hjelpe til med maten!!;o)

Ha en fin dag!
Klem fra Linda <3

2 kommentarer:

Malys krok sa...

Så koselig og artig det er å lese om jentene dine igjen, og å se bilder av dem! Så flinke de er! Og Mary som er så flink til å rydde! Det er jo kjempeflott! Vi har også en ryddeekspert i familien og det er veldig praktisk! Mary og Ingrid er så søte! -Margit-

Anonym sa...

Ho Mary e lik tanta si ho!!