onsdag 3. august 2011

På vei til Danmark

Tidlig på morningen, spiser litt frokost før vi starter til Kirkenes å skal fly derifra til Oslo. Litt trøtt og ikke så veldig sulten!;o)Heldigvis ikke så veldig lang ventetid i Kirkenes, men på de3n lille tiden tok Mary og Christine masse bilder av seg selv!!;0)
Inne i flyet fikk Mary sitte sammen med Christine og Geir Hovard. Alle tre var veldig spente!=) Ingrid har jo aldri reist med fly før, å når vi var kommet opp i lufta sa hun "Ingji ferdig nu, vil gå ned!!"

Ingrid sin kanin er også med på ferie såklart, å det er ett under at vi fikk både han og Mary sin Sova med oss hjem igjen....det har vært ett par kritiske øyeblikk i forhold til dem!!;o)

Endelig fremme på flyplassen i Oslo, Gardemoen.

Her skulle vi altså tilbringe 6 timer før vi reiste videre til Billund, Danmark!!;o)

Heldigvis fant vi en plass å leke inne på flyplassen så tiden gikk i grunn ganske fort, så spiste vi litt, tegna litt, leste litt og plutselig skulle flyet gå til Danmark.

Også måtte man jo sove litt.....for det tar jammen på må være på reisefot!!;o)

Christine var på shopping å kjøpte seg sminke....den måtte jo selvfølgelig testes med en gang!!;o)


Fremme på Billund seint på kvelden, å da ventet ikke mindre enn halvannen times kjøring....da var vi trøtte og slitne da!!

Ja dette var begynnelsen på årets sommerferie....flere bilder kommer etterhvert!!;o)1 kommentar:

Malys krok sa...

Så fint og koselig dere har hatt det. Tror sannelig noen hver hadde blitt sliten og trett etter en slik reise! Skjønne barn og ungdommer du har! Ha det godt! Klem fra meg!
-Margit-