søndag 26. juni 2011

St.Hansaften i Persfjord

Vi hadde en kjempe fin ettermiddag/kveld i Persfjord på St.Hansaften.

Vi hadde stort bål, og grillet masse god mat.....det var fint vær og vi hadde såpass med vind ei stund så det gikk ann å fly med drage!!=)
Ingrid og bestefar gikk for å hente gress som vi kunne brenne på bålet.

LIttegranne røyk i øynene?? ;o)

Thomas ble med oss til Persfjord!=)

Morsomt å fly med drage.....Å Mary ble veldig lei seg da det sluttet å blåse og dragen ikke ville fly mere, jeg derimot ble kjempe fornøyd når det ble vindstille!!=)

Ingrid ville også fly med drage!=)

Ned i fjæra å lete etter skatter....og plumpe stein i havet!=)

Vi hadde en utrolig fin ettermiddag/kveld i Persfjord, vi var ute å koste oss i mange timer og det ble sent kveld på ungene....som sov til kvart på ni dagen etter!!;o)

Det er så fritt og fint å være på hytta, ja det er ren idyll!!=)

Vi var der på fredag også men da bare regnet det, også har vi vært der en tur i dag å klippet gress i hagen til oldemor Gunnvor sitt hus....å grilla litt!!=)

Sliter litt med å blogge etter at vi fikk ny maskin, det skjer så mange rare ting, bilder forsvinner og det går ikke å publisere....det må jeg gjøre fra en annen maskin....vet ikke helt hva som er feil....Men jeg finner vel ut av det etterhvert som jeg blir kjent med den nye dataen!!=)

1 kommentar:

Malys krok sa...

Så flott dere har hatt det på St. Hansaften! Syns dere er veldig flink å ta dere av jentene! Dere gjør mange flotte ting sammen, og det blir helt sikkert minner for livet! Bra at også bestefar er sammen med dere! Hvem Thomas er vet jeg ikke, men han ser ut til å trives der dere er! Flott drage Mary har, ikke rart hun ville ha mer vind! Men skjønner jo at du var glad for stilla, blir mye varmere da.De er forsatt like søte de to jentene dine! Ha det fint, kjære deg!
Ser at du og Mary hadde en fin tur til Kirkenes også! Fint å besøke slekta! Godt å være sammen!
Klem fra Margit.