tirsdag 28. juni 2011

Mary på besøk hos Mystery

Dette er hesten til Silje (som leier den) og tante Lene! Den heter Mystery og er hvit og like stor, om ikke større enn Pippi Langstrømpe sin hest!! Er i grunn ganske lik, bare at den mangler de sorte prikkene!!;o)

Da Mary først gikk inn i stallen med mammaen sin, så ble hun kjempe redd og begynte å gråte....men da tante Lene tok henne med på en liten omvisining så gikk det mye bedre! Og da mammaen måtte dra, ble Mary igjen sammen med Silje og tante Lene og da ville hun tilogmed ri....Heldigvis tok tante Lene bilde av begivendheten med telefon sin, så mammaen fikk se hvor flink jenta hennes er!!=)
I stallen hadde de en søt liten hund som måtte koses litt med!!=)
Mystery står i bakgrunnen å får nye sko!;o)

Å når man er i stallen må man måkke møkk, sånn at hestene har det rent å pent i boksen sin! Mary var veldig flink å hjelpe tante Lene!!=)

Det var også en liten kanin utenfor stallen som var kjempe glad i gress og kiwi....men den var litt redd bårkete folk som kom å ville se på når den spiste!!;o)

Silje og Mystery er kjempe fine sammen, og så flink som de er! Vi sto lenge å så på når de trente, og Mary syns Silje var kjempe flink å ri!!

Det var flere hester i stallen, noen små og noen store, en av hestene som var der kunne tilogmed spytte vann!!;o) Etter en stund der oppe ble Mary trygg på å være der og ville ikke dra hjem, hun ville bare være oppe i stallen å være sammen med tante Lene....så vi får vel ta oss en tur til om ikke så lenge, menne da må mammaen hive innpå med allergi medisiner først for ikke å bli så tett i toppen!!;o)

1 kommentar:

Malys krok sa...

Hei kjære deg! Jeg har vært så lite på blogg i disse fine sommerdagene så jeg måtte faktisk begynne å "lete" etter deg! Så fant jeg da et koselig innlegg om en kjempeflink jente! Så artig at hun fikk ri, og så flink hun er til å hjelpe! Ønsker dere fine sommerdager videre! Klem fra Margit.