onsdag 18. mai 2011

Mere 17.mai

Vil begynne med å lyse fred over minnene til de to jentene som omkom i Vadsø på 17.mai. Vadsø er ikke lengere borte enn at det også preger oss som bor her i Vardø. Det er så utrolig trist det som har hendt og alle mine tanker går til de etterlatte.

Dere kan lese om saken her.Folketoget i Vardø i år var ikke så tore greia, men Bymusikken spilte og de som gikk i toget var virkelig standhaftig.....Vi valgte å ikke gå pga av middagsplaner og ikke mins værforholdene. Det er ikke så morsomt for de minste å gå i tog når det sner og blåser som han gammel Erik.

På ettermiddagen fikk endelig jentene ta på seg kjolene sine. Vi skulle på hotellet for å spise middag og da kunne man pynte seg litt....når man skulle være inne!;0)

Mine tre flotte jenter, som jeg elsker så masse!=)

Christine mi, som har blitt så stor.....Hun gidda ikke å gå ut på formiddagen i styggeværet, og det skjønner jeg i grunn veldig godt!;o)
Den elskede flotte gutten min, han gidda heller ikke å gå ut....så da er det sikkert godt å være så stor at man kan bestemme selv!;o)


Mamma sin *Love*


Det er så fint å spise på hotellet. Vi kjenner de som jobber der, man kjenner stort sett alle de andre som spiser der og ungene kan springe litt rundt uten å egentlig forstyrre noen.....det er en avslappet og fin stemning der.....sånn passe stivt, uten å blir ubehagelig!;o)

Mary traff en av sine beste veninner der, Amanda og så var det noen andre barn der som gikk i samme barnehage som Mary og Ingrid, så ungene lekte og koste seg!=) Å danset og snurret til den store gullmedalje!=)Amanda, Mary Elise og IngridVi har i grunn hatt en kjempe fin 17.mai.

Vi savnet Christine og Geir Hovard litt, men må vel bare innse at de er så store nå at de går sine egne veier, og de ble i det minste med oss ut å spiste middag!!;o) Middagen på hotellet var kjempe god, stemningen som sagt veldig god og vi kom hjem rundt kl 19.00 trett, mett og blide hele gjengen!=)

Håper dere også har hatt en fin 17.mai feiring!

God klem fra Linda =)2 kommentarer:

Malys krok sa...

Ja det var en tragedie det som skjedde i Vadsø! Så ufattelig trist at to unge liv gikk tapt.
Uansett årsak så er det bare grusomt.
Stakkars pårørende.

Må likevel si at det er fire flotte unger du har! De to små var så fine i sine rosa kjoler, søt venninne også!
De to store er sannelig ikke dårligere! Fint at dere fikk koset dere inne når været var så dårlig!

Vi hadde også en fin dag!

Nå skulle jeg bade Emma og klippe, men hun så shampoflasken og forsvant bak sofa!
Ha det godt, Linda og klem fra meg! -Margit-

Malys krok sa...

Hei igjen! Glemte å si at det var fint å se bilder av en smilende og glad Linda også! -Margit-