tirsdag 31. mai 2011

Livets første båt-tur

To veldig spente jenter som skal på livets aller første båt-tur, med bestefar sin båt. Jeg tror nok lille hjertet hamra litt, å det var nok en skrekkblandet fryd som gikk gjennom de små kroppene. Når pappaen kom kjørende med båten måtte vi gå ned ei lang trapp som man ser rett gjennom og ned i havet, det var skummelt det. Men det gikk bra og vi kom oss i båten!=)
Jentene satt som noen påler til å begynne med, er sikker på at de blunket ikke engang. Spenningen var til å ta å føle på!!;o)
Men så ble de varm i trøya å turte å se over rekka å kjenne litt på vannet. Eller det vil si, Mary turte det, lille frøken skepsis (Ingrid) ville bare sitte på fanget å sutre litt!!;o)
Vi kjørte båt til Horn-øya for å se på fuglene, og det var millioner av fugler der.....helt sikkert! Det var fugler overalt, noen svarte, noen hvite, noen som var både svart og hvit, noen med gult nebb og noen med rødt nebb......også var det noen med forskjellig farger på nebbet.;o)Pappaen fisket litt, så vannspruten sto.....han drog opp fem svære torsk, som plasket og sprutet masse vann.
Det er morro å fiske nå om dagen for det koker av torsk rett utenfor øya her. Det er så mye fiskebåter her og de får masse fisk. Vi skal nok ut å fiske litt mere ja, bare det blir vær til det...for mammaen blir så lett sjøsyk så det må være ganske så vindstille og fritt for bølger!;o)


1 kommentar:

Malys krok sa...

Ja dette måtte være spennende! Og så få fem torsker på et kast! Høres helt eventyrlig ut! Joda, Linda, vi bruker mye fisk, både til å koke, steke,bokna, salta, røkt, grateng, fiske-boller og -kaker. Alt av fisk er godt! I dag skal jeg lage grateng til oss Fint at du fikk til et innlegg igjen! Klem til deg! -Margit-