søndag 17. april 2011

Første strandtur dette året

Vi startet påskeferien med en tur på stranda vi!=)

Det var skikkelig koselig. Vi er alle glad i å være på stranda, leke med bølgene, finne skjell og kokkelurer, se på krabbeskal å måke i sand. Vi har skikkelig fine, lange strender her i nærområdet og bruker dem flittig!!=) Man finner så mange rare og fine ting i fjæra, noen er litt skumle og noen er bare fine å ha å leke med!=)

På stranda på svartnes står det deler av en båt, der er det fint å leke. Da kan man leke at man er kaptein på eget skip, å så kan man gjemme seg inni "båten". Dessuten er den fin for de voksne å sitte på!!;o)

Man blir litt våt og sandete når man er på stranda, men det bryr vi ikke oss så veldig mye om....bare litt. For når man gjerne vil være ren og pen i tøyet, så kan det fort bli slitsomt å måtte akseptere at det ikke funker sånn når man leker med sand og vann!;o)

Bølgene er fine å hoppe i, men de er litt skumle også...de kommer mot deg med stor hastighet å tar deg om du ikke passer deg.....Ingrid er veldig skeptisk til bølger, men det ble bedre etterhvert!=)

Det er så mange fine skatter å finne på stranda, og det er spennede å leite etter dem!=)

Når man går til og fra stranda må man gå over noen rabber, der er det fint å hvile seg for de blir alltid så fort fri for snø. Å når man sitter der å forteller hverandre hemmeligheter å prater litt om dagens tur så må jo selvfølgelig mammaen komme å ta bilder!!;o)
Vi hadde en kjempe fin tur på stranda og det ser ut til at det blir flere turer dit i påsken. Vi hadde en drøm om å komme oss en tur til Sverige, men dessverre så satte en del omstendigheter den turen i grus.....jeg håper bare det går fort til sommern så vi snart kan dra å besøke ommo og de andre som vi er så glade i nede i Skutskar!!

Påska, den må vi iallefall tilbringe her!

Ønsker alle sammen en god påske, det blir nok lagt ut litt bilder i påska også!!=)

1 kommentar:

Malys krok sa...

Åååå! Får jeg være med! Det der ser da så artig ut at det har jeg lyst å være med på! Så herlig! Har akkurat sagt at jeg ønsker meg til et slikt sted når det blir sommer, et sted der havet bruser og en kan vandre der og lete etter skatter! Så fine bilder du viser, så flott å være med dere på denne måten! Blir ikke lei av å se på de to søte små! Jeg bor nært havet, men det er bare en liten fjord! takk for strandturen, Linda! Fint å se at dere har det bra, selv om det ikke ble noe av den planlagte turen deres. Ha der godt! Og god påske til dere alle! Jeg blir hjemme og kommer gjerne innom for å se på hva dere gjør! -Margit-