fredag 7. januar 2011

Rampen

Ja det er altså min lille Ingrid det.....rampen!!
Hun har begynt med så mye rare ting og er så rampete at det er helt utrolig.
Når man prater til henne sier hun bare "HÆ????" sikkert tusen ganger, så ler hun godt....hun stjeler maten til søstra når hun har spist opp sin egen, hvis ikke vi er mega kjapp med å gi henne mere, hun roper og skriker på kvelden når hun skal legge seg, og maser på "Mara" (Mary) så ikke Mary får sove, og hun rører alt hun ser, hun tegner overalt hvis hun får tak i noe å tegne med, hun river i stykker bøker og aviser, mens hun synger på noen sanger bare hun kan!
Ja hun er blitt en skikkelig rampe-jente som man må springe etter og passe på hele tiden!

Men for all del, hun er også en helt nydelig liten personlighet, med egne meninger og med masse varme klemmer. Hun elsker å ligge på fanget og kose når hun ser på TV, å hun kan sitte lenge å bygge med duplo legoen sin. Hun passer på alle bamsene sine som om de var lagd av gull, og hun har dem med seg når hun sover. Når hun har bestemt seg for at hun skal gå å legge seg, gir hun nattasuss til alle som er her og roper "Natta!!" fra soverommet. Hun er så søt og så god at det iblandt gjør vondt i hjertet mitt når jeg ser på henne, bare fordi jeg elsker henne så mye!!

De siste dagene har hun vært litt pusk, å i går gikk vi til legen med henne. Hun hadde bittelitt forhøyet crp, så legen anbefalte å holde henne hjemme i dag. Formen er mye bedre enn for noen dager siden, nå tuller hun rundt her og styrer med alle sine gjøremål. Men det er litt mye snørr og litt stygg hoste, så vi sover ikke så godt om natten....håper det gir seg snart!=)


1 kommentar:

Malys krok sa...

Ho er nu SÅ skjønn uansett ho lille Ingrid! Men jeg kan skjønne at det byr på problemer når hun trasser og er uskikkelig. Det er vel slikt som kan "følge med" når en har små barn. Håper det blir bedre snart! Likeså av det feiler henne! -Margit-