søndag 16. januar 2011

Kaldt og blåst

I går og i dag er det kaldt i Vardø, 9-10 minus grader og skikkelig masse vind. Domen har vært stengt og vi er temmelig isolert her på øya. Litt skummelt å tenke på egentlig, for det kommer ikke fly, og man kan ikke bare kjøre herifra...Og det er lovt verre vind utover dagen i dag.
Men vi har vært ute med bilen for å ta bilde av det som snart er solen over horisonten.....gleder meg så masse til å få sola inn i hverdagen igjen!=)
Det fyker jo bra, og naboen stakkar har litt å måkke når helga er over!!;o)
Når det blåser så føles det litt som om det blåser rett gjennom huset vårt, det er gammelt å dårlig isolert. Så da må det fyres, masse!! Så da brenner det noen pinner i ovnen vår hele tiden nå i styggeværet!=)
Så spiser man altfor mye god mat og drikker altfor mye kakao når man sitter inne å kokkelurer.....mens man hører vinterstormen uler, slamrer og slår utenfor!;o)

1 kommentar:

Malys krok sa...

ser at dere har dårlig vær der oppe! Håper det bedrer seg snart! å fint at dere likevel kan kose dere inne! Godt med varme i ovnen da! -og også å kose seg med varm kakao! Jeg er og glad for at sola snart er her igjen, ser den skinner i fjellene, nydelig!
kos dere i ettermiddag! Vi skal til Hulda på besøk. Klem til tre søte fra Margit-