fredag 22. oktober 2010

Prima ballerina og fin på håret

Mary liker så godt å kle seg ut, å danse....hun elsker musikk, å når det er "ha-med-seg-leke-dag" i barnehagen har hun ofte med seg en danse cd som pappaen har laget til henne!!=) Der finner du musikk fra Lady Gaga, Peaches, Kaptein Sabeltann og ett par norske favoritter som jeg ikke husker hva heter, men det er noe med bestevenner i sangen!!;o)
Det er også veldig viktig å ha den rette looken, og den finner hun nesten alltid, etter mange skift og endringer.....denne dagen var det prima ballerina looken som var best!!=)

Ingrid derimot er ikke så opptatt av klær, hun er mere opptatt av hår...å nå er det jammen meg blitt så langt det lille håret hun har at vi kan sette litt strikk i det! Se på hårfina!!=)


Skal trekke en vinner av give awayen min etter helgen, og hvis det går skal jeg prøve å få det så personlig som mulig ved hjelp av de som vinner!!;o)
Spente nå eller????;o)

3 kommentarer:

Malys krok sa...

Mary og Ingrid er to herlige sjarmerende jenter! Så nydelig Mary var i den kjolen! Ser tydelig at hun danser og koser seg! Ingrid er ikke mindre fin med hårstrikk!

Dette med gaven din høres sannelig spennende ut! Lurer virkelig på hva du har funnet på!
Ha det godt og god helg til dere alle! -Margit-

Emilie sa...

Nydelige jentene! :D

Julie sa...

Så utruli sjønn dæm e! <3 Glæde mæ masse masse til å komme hjem å være lamme dåkker igjen!! Savne dåkker alle! <3