onsdag 6. oktober 2010

En liten tur på moloen

Det er så fint der ute når det er fint vær...eller det er i grunn fint der uannsett hvordan vær det er, alle værtyper har liksom sin sjarm der ute!!=)
Vi så masse småfisk under flytebryggene som ligger der. Å på havets bunn la det masse rare greier, fiskekasser, stålplater....ja masse greier fra da ei kai der ute ramlet i havet, og alt som sto på den ligger ennå der ute!!

Vi så også en død måse på veien. Så fint utslått med vingene, så ut som om den hadde dødd en naturlig død....å den var i grunn ganske fin der den lå, ikke skummel i det hele tatt!!

"Jeg er flink storesøster!!"

Vi gikk forbi en benk Mary bare måtte prøve, den var så fin der den sto....Mary vist også hvem det var sin, nemmelig så var det Marina sin!!;o)

Er så fint å ta bildene der ute, med havet i bakgrunn....det blir så stemningsfult og koselig når det i tillegg er sol!!;O)

Mary fant en "liten" spiker der ute, som hun selvfølgelig måtte ha med hjem....hun skal spikre den opp på lekestua i hagen, å kanskje henge noe fint på den!!

Ingrid gidda ikke å bli med på noe bildestyr, nei hun la seg rett ned og der ville hun ligge!!;o)

Okei da, hvis Mary også blir med.....hehe....

Fineste pappaen med jentene sine *LOVE*

Hoppe litt!!=)
Trenger litt assistanse!!=)

Jadda....hoho....!!

Litt skummelt å sitte på skuldrene til pappa!!=)
Vi hadde en kjempe fin tur, godt å være ute når det er nydelig solskinn og fint høstvær!!=)

1 kommentar:

Malys krok sa...

Så flott en tur dere har hatt! Og at dere tar jentene med på slike turer er jo kjempefint! Det er jo så fint å lære dem å ferdes i naturen. Jeg ble selv tatt med da jeg var lita, vi gjorde det også med våre jenter og det har resultert i at vi alle trives med det!
Ser ut til at dere har det trivelig! Jentene er så søte der de sitter, og så gode venner!
Fine bilder og artig at du tok av småfiskene!
Så ser jeg og at Linda er i fin form , litt av et hopp! He he... Stakkars måsen var det jo ikke så artig å se, men slik er det bare...
Ha det godt, både store og små!
Klem fra Margit-