torsdag 12. august 2010

Jeg har fått meg tre-åring!!

Å dere skulle bare vist hvor heldig jeg er!!=)
På mandag, den 9 august ble altså min elskede lille, store Mary Elise 3 år, en skikkelig tre-åring som hun selv sier!!
Hun fikk pakke med en gang hun sto opp på morningen, (sånn ca halv 7....gjesp) og hun ønsket seg vafler til frokost! Så da pakken var åpnet, en rosa "Hello Kitty" dukkevogn, måtte vi hive dukkevogna bak i bilen å dra på Rema 1000 å handle! Så da ble det vafler til frokost og alle var fornøyd!!=)
Ingrid ville også ha pakke, men godtok til slutt at hun bare fikk hjelpe til og at vogna ikke var hennes, vi henta inn ei dukkevogn-trille til henne, som vi hadde fra før!!

Mary elsker rosa og "Hello Kitty", så dukkevogna var en absolutt slager!!;o)

Gjester fikk hun også på dagen sin og hun var strålende fornøyd med både oppmøtet og gavene....det var "Hello Kitty"-greier overalt, og dessuten fikk hun nydelige prinsesse-greier!!
Men til tross for koselig bursdagsfest og flotte gaver, så endte kvelden ikke slik hun hadde håpet.....det følger også med noen vonde ting når man blir tre-åring!! Tre-åringer her i huset får nemmelig ikke lov til å bruke smokk!!:O
Så den lille, store tre-åringen vår ville absolutt ikke være tre-åring og ville ihvertfall ikke ha bursdag når hun skulle legge seg.....og hun sovnet stakkars ikke før kl var ti på kvelden mens pappaen satt på sengekanten å strøyk henne over håret å trøstet henne! I dag fira dager etter legger hun seg fortsatt uten smok, og uten gråt.....smokken er historie og vi har en stor, flink og stolt tre-åring i hus...Hipp hipp hurra!!=)


Ingen kommentarer: