lørdag 28. august 2010

Hyttebygging!!;o)

Etter litt utbygging av div lekeapperater i hagen, fant Mary og Chris Marius ut at vi måtte da jaggu meg lage ett skikkelig flott lekehus/dukkehus!!
Så da var det bare å sette igang da!!=)
Alt er laget fra grunnen av, på egne mål...som ble litt større enn vi hadde tenkt oss, men da kan jo jentene vokse litt uten at det gjør noe for dukkehus-leking!!=) Det ble iallefall ganske svært å vi hjalp til alle mann og jenter!!=)

Å hagen vår utvikler seg til å bli ett eldorado for unger i hele nabolaget!!=) Å til neste år blir det trampoline også og større sandkasse....blir jo nesten ikke plass til at jeg kan sitte ute å drikke kaffe og sole meg jo!!;o)

Jentene er iallefall veldig fornøyd med den nye dukkestua si, som bare mangler innvendig kledning nå så er den klar...ja og kanskje litt maling. Mary vil ha den rosa eller lilla men pappaen sverger til samme farge som "hovedhuset" så vi får se hvem som vinner den kampen!!;o)

Enn så lenge så koster de og rydder avkapp fra panelet....hehehe....blir nok koselig det her! Skal legge ut bilder når vi er ferdig med hele sullamitten!!;o)


3 kommentarer:

Kint@n sa...

Så herlig da! Morro med EGET hus!
Flink mann da! c'',) Og ikke minst flinke barn... Ser ut til at de er ganske engasjerte! :-) Blir nok stas når alt er ferdig!

kathrine sa...

Så fantastisk flott! Dem e bra heldig ongan som har så flin lekehage!

Emilie sa...

Så fint det ble! Helt supert for ungene! :D

Kanskje Mary kan få bestemme farge INNI istedet? Der gjør det vel ingenting om det er litt rosa eller lilla? :)