søndag 8. august 2010

Blogge-pause

Har hatt litt blogge-tørke de siste ukene. Er nok pga av at det er ferie å sånt....jeg er ikke så glad i ferie-tid, det blir så masse tull med rutinene og da blir jeg ofte dårlig...sånn psykisk.
Men nå er det bare ei uke igjen av barnas ferie, og så er det tilbake til normalen....det skal bli godt!!=) Selv om det selvfølgelig er godt å ha ungene hjemme!!=)
Ingrid våkner ikke seinere enn ca 06 hver dag, så dagene her er lange...hehehe....men vi er mye ute å nå holder vi på å bygge lekehytte til ungene! Har tatt bilder av prosessen så det kommer nok bilder når det hele er over!!;o)
Geir Hovard og Christine er på ferie med pappaen sin, så de har ikke vært her på noen uker....å jeg gleder meg til de kommer hit en tur. Ble så tomt i huset etter at de hadde vært her i tre uker på ferie!

Så nå skal vi bare kose oss den siste ferie uka. I morgen skal vi feire Mary Elise som blir 3 år....tenke seg til at tiden har gått så fort!!=) Så i morgen skal hun på leke-butikken med bestefar og så skal hun ha selskap for de voksne i familien. Barnebursdagen skal vi ta etter at hun har startet i barnehagen igjen!!=)

Håper blogge lysten er tilbake nå da, å at det blir litt bilder og noen ord herfra fremover....er jo så koselig i grunn!!;o)
1 kommentar:

Galskap sa...

Heisann, Lindamor! <3

Så koselig å "høre" fra deg igjen. Håper du har hatt en fin sommer, tross psykiske svingninger... Har da hatt noen av dem her i huset også... :S

Gratulerer med dagen til Mary. Er det ikke rart at de er blitt så store??? :)