søndag 18. juli 2010

I år var det sommer på en søndag, akkurat som i fjor!!

Vi våknet opp til 17 grader og tempraturen bare steg.....så da var det å hive litt mat i kroppen å komme seg ut!=)
Først stelte vi litt i hagen, det tenkte jeg å blogge mere om i morgen....men så, dro vi på en av verdens fineste strand, Vesterelv saann (Saann er det samme som sand som det da er på strender, som oftes!!;o))
Med en plass mellom 5 og 10 grader i vannet, måtte det jo bades...selvfølgelig. Å selv om det var så kaldt i vannet at det nesten ble varmt, så er vi tross alt vikinger her oppe i Arktis og alle mannmå en liten tur uti, omså bare med tærne!!;o) (Vet ikke helt om tante Iris var helt med på den, men hun er jo utflytta så vi får la det gå!!;o))
Ingrid og Mary kosa seg masse, Mary da i bar-ræva som det så fint heter!!=)
Hun fikk springe rundt på den fine stranda så mye hun ville å lufte hele den lille kroppen sin, hun sprang og lo og bare koste seg kjempe masse!
Ingrid hun ville helst sitte i vannet hun, selv om det var så kaldt. Og da hun tilslutt skalv av kulde i både armer og ben, skreik hun som bare det når vi tok henne med for å varme seg!!=)
Tante Iris og pappa koste seg ganske sikkert like mye som de minste i gjengen, selv om tante Iris som sagt ikke våget så mye som stortåa nedi vannet!!=)
Christine på full sprang utover til Chris Marius....
....men ble brått stoppet av en bølge på vei inn mot land....
....hun var relativt raskt oppe igjen, på vei inn mot land sammen med bølgen!!;o)
Og selv om Christines stup ikke var helt planlagt, så kunne jo selvfølgelig ikke Chris Marius være dårligere å stupte ned i en bølga han også!!=)
Geir Hovard ble med på leken etter en lang stund, men syns ikke vannet var noe særlig behagelig å være i!!;o)
Godt med ett tantefang å varme seg i, etter en tur ut i nordishavet!!=)
Og litt mat mens man varmer seg er godt det!!=)
Som dere kanskje skjønner er vi ikke så veldig nøye her oppe, er det sol så bader vi selv om det er rett i ishavet. Store og små er med, å sånn som i dag har vi kost oss så masse og kan leve på dette lenge....for endelig har det vært sommer, og vi har kunnet tatt av longsen....og er vi riktig heldig så får vi kanskje sommer en gang til før det kommer sne!!;o)

3 kommentarer:

Unge Gangsøy AS sa...

Takk for feelgood-bilder! :-)

June sa...

Så hærlige bilda av en fin dag:) Savne dokker masse på sånne daga!

Solveig sa...

Så flotte bilder! :D Såg ut som ein alldeles nydelig sommardag i den arktiske klimasona ;D