onsdag 7. juli 2010

Fisketur på molloen og litt ettertanke!!

Så koselig med fisketur, da får man skikkelig kvalitetstid sammen!!;o)
Tissepause må til, og ingenting er så spennende som å tisse i sjøen!!=)

Storfiskeren Mary Elise fikk både tang og tare på kroken, men ingen fisk denne gangen....men det gjør ingenting, for vi får sikkert fisk neste gang!!;o)

Lille jenta mi har blitt så stor, syns nesten det er litt vemodig!!
Alt skal hun klare selv, og ikke minst alt vil hun bestemme selv....vi har allerede begynt å småkrangle om klær, sminke, sko og leggetider!! Tiden går altfor fort!!

Mens denne lille snuppa, godtar nesten alt ennå. Hun blir satt i vogna å sitter der, hun smiler hvis noen smiler til henne og "krangler" bare hvis hun er sulten eller trett.....=)
Men hun begynner å bli en stor personlighet hun også, så vi får nok noe å henge fingrene i etterhvert som de blir større.....jeg gled/gruer meg!!;o)
Her i Vardø er ikke sommeren noe å skryte av, det er regn, tåke og vind som preger været her oppe. men man får prøve å gjøre det beste utav det, som å dra på fisketurer og andre utflukter. Det er litt kjedelig for Christine og Geir Hovard å være her tre uker om sommeren, selv om Geir Hovard har fått noen kompiser. De lengter hjem, og vil helst bare sitte på dataen eller se på tv....Om ei og ei halv uke skal de hjem til pappaen sin igjen, å da ser det ut til at de skal på en liten ferie....det unner jeg dem, etter tre uker i kjedelige Vardø!!;o)

Ingen kommentarer: