mandag 17. mai 2010

Kjære alle sammen, gratulere med dagen!!=)
Ingrid er så klar for å feire, ett flagg i hver hånd!!=)
I Vardø i dag er det 12 grader (å for de som ikke skjønner det så er det myyyye på en 17.mai, kanskje varmeste 17.mai så lenge jeg kan huske!!), og det betyr at vinterklærne har vi gjemt i skapet og i dag var det ingen jakke eller lue på....iallefall en del av dagen!!;o)
I år er siste året vi går under denne fanen, i høst skal nemmelig barnehagene i Vardø slåes sammen å bli en stor i stede for flere små!!=)

Is må man ha......Mary liker ikke is, så hun fikk kjøpe seg litt godterier i stede!!=)

To småtroll som koser seg i sola!!=)

Vi gikk ned på molloen på veien hjem for å ta litt bilder i finværet, selv om ungene ikke var helt samarbeidsvillige så blei det ganske fine bilder da!!=) Må jo bare si at helt sånn objektivt sett så syns jeg at barna mine er usedvanlig vakre!!;o)Å så litt kjærest bilder....hehehe....det var jammen lenge siden sist!!=)
I ettermiddag skal vi påå i Vardøhallen å kose oss sammen med masse andre voksne og barn!!=) Det blir nok koselig.....vi har laget svinesteik og eggerøre som vi skal ha med oss, kanskje kommer det noen bilder i kveld også??!!=)
Ha en fortsatt fin dag allesammen, og spesielt til familie og venner som vi ikke får være sammen med på slike merkedager. Vi savner dere og gleder oss til vi ses igjen....det merkes godt på dager som denne!!

3 kommentarer:

June sa...

Så fine kjæreste bilda.. Mary va jo bare nydelig i bunad :) Og Ingrid så skjønn så! Savne dokker.

Emilie sa...

Kjempefine bilder, og nydelige unger! :D

Julie sa...

Kjempe fine bilda av dåkker alle sammen!! Og godt å se at dåkker fikk en fin 17-mai. Unne dåkker det! Stor klem til dåkker! <3