torsdag 25. mars 2010

Vi har vært i Bjørnevatn!!

Å på veien til Bjørnevatn var vi innom Finnland. Der kjøpte Mary seg littegranne, som hun selv sa det; juggel!!=) Så da ble det pyntings hele kvelden, så det lå diamanter etter henne over hele huset!!Men fin, det ble hun i massevis!!;o)
Mariell og Ingrid gikk kjempe fint overens. De var i grunnen veldig snille med hverandre og krøyp rundt å sjabba hele dagen....Ingrid selvfølgelig med sine faste innslag med uprovoserte gråte tokter!
Sjekk bølla til venstre da, litt lei av å bli tatt bilde av kanskje??;o)

Tante sin lille Mariell har jo blitt så stor siden sist! Hun sjabba masse, for rundt å tulla i huset, så flink og så søt! En veldig skjønn snuppe som man nesten ikke merker at er der engang....lille snuppa!!

Mariell og Chris Marius kosa og tulla masse i dag før vi kjørte hjem, de skikkelig stor kosa seg! Er så trist at vi bor så langt fra hverandre....akkurat når man begynner å bli kjent og trygg på hverandre så er det på tide å reise hjem igjen!! Savner dem sånn i hverdagen vår!!

Ingrid lille merka godt at vi ikke var hjemme, hun virka litt mere usikker enn vi er vant til å gråt som vanlig store deler av dagen....men det gjør hun jo i grunn hjemme også, skjønner ikke hva det kommer av. Tror hun er en sånn som er litt sånn generelt misfornøyd med livet....hehe!! Hun våknet klokken 05.00 hver dag der borte, så det ble ikke noe ligging til langt ut på dagen akkurat!!;o) Men det kom selvfølgelig noen smil og hun kosa masse med tanta si innimellom!!=)

På veien hjem stoppet vi på Varanger-kroa i Varangerbotn, å da fikk Ingrid mora krype litt rundt å strekke på beinan....da var hun fornøyd, for hun hater nemmelig å kjøre bil!!;o)

Prinsesse Thorsen i egen person har vært på shopping i kirkenes hun, å da må man jo ha ei rosa veske, en rosa koffert, tre rosa "sminking" (lippglos-greier) og tiara!!

Å det går faktisk ikke ann å kjøpe seg vaffel på kafeen uten å ta seg litt "sminking" først, det må da enhver forstå.....

......å som alle prinsesser gjør blir også prinsesse Thorsen drita lei av de der fotografene som skal ta bilder av alt man gjør, er det ikke mulig å få spise vaffla si i fred eller?????

Vi har hatt ett par fine dager sammen med familien vår i Bjørnevatn, nå er vi hjemme igjen....det er alltid godt å komme hjem til sitt, men det er jammen meg litt tomt her også....så i morgen drar vi på en liten turne igjen hvis det blir brukbart vær!!;o)
Vi har vært i basseng også i Kirkenes, men de bildene gjemmer vi til litt senere!!;o)

Ingen kommentarer: