fredag 26. mars 2010

I dag har vi vært å besøkt gu'far Stig Willy og Liss Annie på hytta i Vestre Jakobselv! Vi har hatt en kjempe fin dag, vært både ute å inne!!=)
Mary har fått smaken på sneskuter, og det første hun sa til gu'far Stig da han hentet oss på parkeringsplassen var: "Kan vi få låne den der?????!"=)
Ingrid klar i sleden for turen opp til hytta!!=)

Mary på sin første skuter tur!! Hun stor kosa seg, og fortalte ivrig alt om turen da hun kom tilbake til hytta!!=) Da hadde nemmelig pappaen vært å satt seg fast i sneen med skutern å hun måtte hjelpe han opp igjen!!;o) Hun var kjempe kry og stolt, og vil gjerne ha en rosa skuter sånn helt til bare seg selv!!=)

Etter å ha vært litt ute gikk vi inn for å tilberede maten vi skulle grille! Liss Annie laget deilig hjemmelaget potetsalat og vi marinerte grill-skiver og min helt egne gode ide (eller heller litt dårlige) marinerte ferdig stekte karbonader....for de trekker jo voldsomt med marinade da, eller ikke!!;o)

Så gikk vi ut igjen, grilla og koste oss med deilig mat! Det ble litt kaldt da, faktisk så kaldt at safta frøys i koppene våre men godt med klær og noe leking holder varmen oppe!!=)

Grillmester gu'far Stig.....

.....og hans vakre, potetsalatmester Liss Annie!=)

Ingrid og mamma kos!!;o)

Ingrid og Liss Annie kos!!=)

To trøtte unger på vei hjem igjen, etter en utrolig fin dag på hytta!
Som Mary selv sa det: "Det va nu flott å være på hytta her!!"
Så da er vi påskeklar og bare gleder oss til å være masse ute i påska!!
Denne turen ga iallefall mersmak og vi håper vi får komme å besøke dem på hytta i Vestre Jakobselv flere ganger!!=)

2 kommentarer:

Renate Aasen sa...

For en fantastisk dag tenker jeg:)
Flotte bilder:) sunniva liker seg også på scooter:)

Mammadamen sa...

Hei igjen, og takk for fin lykketipskommentar! Så flotte bilder, og masse deilig snø:) Jeg tenker nok at du er en dame som er flink til å skape mye lykke i hverdagen din, men her kommer et lite lykketips (som lovet).

Lykketips nr. 54
Gode naboer er lykke. Og dere nordboere er jo spesielt dyktige på lykkelige naboskap. Tenker jeg. Mitt lykketips til deg er derfor å samle alle naboene til utendørs solfest og felles middag! God påske:)