mandag 1. mars 2010

Frokost!!

Minstemor er ikke så glad i frokost for tiden, og iallefall ikke brødmat. Tenkte vi snart skulle begynne med havregryn, men er redd hun er litt for liten til det ennå!! Her en morgen så kokte iallefall pappaen noen egg, rosa egg....og da fikk minstemora en liten smaks prøve....er i grunn ikke helt sikker på om det falt i smak!!;o)

I morgen kjører vi hele gjengen til Tana. Skal på par-samtale anngående psykdommen min, og skulle helst ha vært der uten unger. Men vi har dessverre ingen som kan passe barna våre når vi må gjøre blandt annet sånne ting, så vi må ta dem med! Får se da om vi får noe ut av praten, regner med det blir vanskelig med to unger....og iallefall Mary som er så grusomt fæl til å skravle!!;o)

Savner å ha litt hjelp iblandt, å syns det er litt trist at ungene ikke har andre som de er knytta til enn meg og Chris Marius og storesøsknene....men sånn er livet, og det er jo vi som har fått ungene!! Men når det er sagt så klarer vi oss bra altså, vi koser oss med ungene og tar ting som de er....men det er vel lov å skulle ønske ting var annerledes iblandt??!!;o)

1 kommentar:

tine sa...

du må si ifra om du trenge hjælp linda :) ska gjerne passe på di søte små om du treng det ;)