mandag 15. februar 2010

Ingrid gjemmer seg og makk i blomsterpotta!!

Ingrid har begynt med mye nytt i helga, blandt annet så kryper hun på knærne nå og hun gjemmer seg hver gang hun finner noe å dra over hodet!!=) Så sitter hun der på gulvet med ett eller annet over hodet og flirer med seg selv...hehe!!
Ingrid var i litt små dårlig form i går, hun hadde littegranne feber og var veldig slapp. Ville nesten bare sitte på fanget og trengte mye hvile!! Ut på kvelden kviknet hun til, så vi lot henne dra i barnehagen i dag. Hun sov som vanlig i natt og hadde ikke feber i natt eller i dag tidlig!
Huff, det har vært mye sykdom her nå....men sånn er det vel når man har ett hus fullt av unger!!;o)
I går ettermiddag/kveld sto Mary å så ut gjennom vinduet. Etter en liten stund merka vi at det ble veldig stille, og etterhvert kom hun bort til pappaen med helt svarte, skitne fingre! "Pappa, æ må vaske fingran...!!" Sa hun...."Ka i jessunavn har du holdt på me da, " svarte faren..."Koffor e du så svart på fingran??" Da svarte vår lille engel " Men pappa, æ har jo leita etter makk, men d e jo ikke makk i blomsten..."
Å hva kan man si....det er jo ingen som har sagt at det ikke er lov å leite etter makk i blomsterpotta, for det er jo ingen her som hadde regnet med at det skulle skje. Så når vi da sier til henne at det må du ikke gjøre, det er ikke makk inne makken bor ute, så svarer hun i største selvfølge "Åjaaaaa, makken bor jo ute, æ må leite etter makk ute! Unnskyld æ ska aldri gjør d mere!!"

Bildet er lånt på nett

1 kommentar:

Julie sa...

hehe! Litt av nån onga dåkker har! Kommer til å bli mye arti oppigjennom åran! :p
Elske dåkker og savne dåkker! <3