søndag 28. februar 2010

Den aller første skituren og årets første snehule!!=)

Vi fikk kjøpt en kjempe billig skipakke til Mary her om dagen, og i dag var første dagen hun hadde ski på beina!! Men det gikk fint det, hun ville bare gå å gå....ikke hjemover men mot byen, hun ville gå laaaangt med de nye skiene!!=)
Veldig lite knall og fall, og da pappaen spurte hvor hun hadde lært å gå på ski så sa hun bare "Det har æ lært på OL på TV-en!!" Dessuten sa hun: "Æ vil gjerne ha sånn skyting, så æ kan gå på sånn skiskyting!!" Hmmmm, er det en fremtidig OL-kandidat mitt øre hører????;o)
Vi gikk iallefall mange turer her i nabolaget og en tur til byen, men da hadde vi sparken med så ski-kongen vår fikk litt hvile på veien!!=)
Christine og Geir Hovard er også her i helga, å jammen ble de ikke med ut sammen med oss...det var så koselig!! Selv om det er en evig jakt å få ta bilde av dem....skjønner ikke hva det kommer av, at de stikker seg unna hver gang jeg drar frem kameraet!! Jaja, litt bilder ble det!!=)

Christine har laget snehule i hagen, å det var stor stas!! Så da måtte jo hele gjengen i i hula, de fikk ikke plass alle samtidig med de fordelte det litt da....er så godt å se dem sammen, ungene mine! Er dessverre altfor sjelden!!


Så da ble det noen timer ute i godværet!! Deilig!!=)
I går fikk forresten Mary sin første "husarrest"!! Etter å ha krangla og tulla masse når vi skulle kle på å gå ut, ble pappaen sint. Så skulle vi ha henne til å si unnskyld for at hun hadde vært slem, men det var da måte på hva vi skulle ha henne til å gjøre! uannsett hva vi sa så sa hun: "Mary e slæm å sir ikke unnskyld!!" Så da ble det "husarrest" på rommet sitt til hun kunne komme å si unnskyld, etter ca 2-3 timer ga hun seg!!=)
Med "husarrest" mener vi at hun fikk være på rommet sitt, men med døra åpen å de andre fikk gå inn å leke med henne, men Mary fikk ikke komme i stua å se på tv eller være sammen med oss før hun sa unnskyld......I dag har hun vært en engel!!;o)
Å tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min, det setter jeg stor pris på!!=)

Ingen kommentarer: