søndag 10. januar 2010

Snemann og store muskla!!;o)

I dag har vi endelig fått være ute litt, etter mange dager med kulde og vind. I dag var det bare 3 grader, regn og vind, men vinden føltes som en varm bris!! Det var litt vått ute da, men det ga vi oss katta i....alle fem hadde stort behov for å komme seg ut å rase litt i sneen!!=)
Mamma og Mary skulle lage snemann, å da ville pappa hjelpe til...
....Mary har lue, skjerf, potetøyer og gulrotnesa klar......

....Boghardt følger nøye med, selv om han helst vil spise snemannen vår....

....Ingridmor (som ikke vil sove om natta, men ligger våken ennå) sitter i akebrettet å ser på....

,,,,der har pappa kommet til ja, så skal vi se hvordan det går da....


....her skal magen på plass. Tung og stor mage.....

....kanskje litt for stor og tung??? For jammen gikk ikke hele greia i stykker og vi måtte begynne helt på nytt!! Hahaha...men vi flirte godt da!!;o)

Men snemann ble det og vi var kjempe kry!! Mary var nok den kryeste av oss alle!!

Ingrid ville kjenne litt på snemannen, men Mary syns i grunn ikke det var helt greit, vi måtte jo la snemannen få være i fred!!

Så avsluttet vi med en liten sparketur på glattisen...det var moro!!
*******
Dessuten har jeg vært på trening i dag igjen, andre økta i det nye året og hvis alt går etter planen så blir det tre økter i uke fra nå! Det er en blanding mellom styrketrening og step, og det er knall gøy! Halvannen time går fort som bare det, og jeg klarer å koble ut alt av tanker. Den tiden er bare min!!<3
Drømmen er jo å gå litt mere ned i vekt, samtidig som man strammer opp litt her og der, speielt magen og midja....så kanskje man blir den baben når sommeren kommer...hahahaha...man kan jo iallefall kanskje føle det litt sånn!!;o)
Må jo legge ut ett motivasjons bilde her til dere da....se for noen muskler.....jeg kanskje kommer til å få!!;o)

Ønsker alle en fin uke, med masse positivitet....med meg går det iallefall bra for tiden og jeg ber til Gud hver dag om at det skal fortsette sånn!!

Ingen kommentarer: