lørdag 23. januar 2010

Mary's hjemme cafè!!

Mary fikser vaffelrøra i dag, til Mary's cafè!
Vi skulle egentlig gå til byen, for vi skulle handle bursdagsgaver i dag. Å da tenkte vi at vi skulle gå på cafe samtidig, mens Ingrid lå ute i vogna si og sov! men da vi våknet var det -10 grader og vind, så det ble litt for kaldt for småkinnene til mary å dra helt til byen med sparken!! Så mens Ingrid sov, dro Mary og pappa til byen med bilen, og når de kom hjem laget vi hjemme cafe, med "Små einstein" på tv!! Ingen cafe er så bra som det!!=)
Mary mekka vaffler og dekka bordet, nesten helt alene!! Hun valgte kopper, fat og satt alt på bordet der vi skulle sitte....hun har blitt så stor og flink!!=)

Ingrid kosa seg med vaffel, og så deilig å få grise helt selv!!=)

Mary ville "dekke på" vaffla til alle sammen, og alle fikk masse deilig syltetøy!!=)


Å ett bilde fra en kveld her, da Mary sovnet ganske tidlig helt av seg selv...det tar på å ikke få sove ettermiddagshvil lengere!!


I går ettermiddag, etter en laaaang dag hjemme (begge voksne her i huset er litt ute av form om dagen, influensa!!) sovnet vi hele gjengen rundt kl 16.00. Å vi sov lenge, helt kl 17.30.....såe det var ikke bare enkelt å få småtrollene i seng i går, Mary var faktisk oppe helt halv 12!! Så da er det bevist, det er ikke lurt med lange ettermiddagslurer....hahaha!!
Å mens vi satt her trøtt og trasig med en hyper Mary i går kveld, sa hun til pappaen sin "Pappa, kan æ få sett på skanken???".....så sang hun "Ride ride ranke, hesten heter skanke......" Vi ler oss ihjel av den ungen!!=D

Ingen kommentarer: