lørdag 26. desember 2009

Julebilder!!<3

Ja da har vi hatt jul her i huset også, jula kommer samme hvordan man føler seg og det går som oftes bra!! Det var ingenting som ble som vi hadde tenkt, men vi kom oss gjennom julaften på ett brukbart vis, og det virka iallefall som om ungene kosa seg og det er det viktigste!! Det var masse julegaver og etter ett par tre stykker så hadde ungene fått nok, så da måtte vi voksne åpne demmes gaver...helt greit for meg!!;o)
I ni tiden på kvelden kom Geir Hovard og Christine, og de sov over til første juledag...det var veldig koselig, det var godt å få dem hit litt!!<3
Ellers har vi bare slappet av og tatt livet med ro...var ute i går på en to timer lang tur, og jeg tror det var deilig for både store og små å komme seg litt ut i frisk luft!!
Her er litt bilder fra julaften og første juledag....<3


Mary og Ingrid syns det var spennede med julegaver...selv om Ingrid syns at bandet på pakkene var morsomst!!=)Så hadde vi julenisse her også, men ikke akkurat denne....den her karen han var på besøk hos noen andre småtroll han!! Vi glemte helt bort å bilde av nissen som kom til oss!!

Her koser ungene seg i sofaen på første juledag!!<3
Bestevenner!!<3


2 kommentarer:

VesleStine sa...

Så koselige julebilder, Linda!
Det virker som jentene går godt overens! Håper resten av julen blir fin for dere alle sammen!

June sa...

Fine bilda av fine unga :) Til neste år kommer vi til Vardø!