mandag 28. desember 2009

Datanerd, sovedukke, sparketur og juletrefest!!

Mary har blitt en liten datanerd, hun vil bare skrive brev, skrive i bloggen eller skrive i gjesteboka...så tante Iris lar henne gjøre det! Så da sitter hun leeenge å skriver og styrer...vi har fått masse julebrev fra henne, og hun liker best å skrive til gufar Stig!!=)
Ingrid har vært mye syk i jula, hatt feber, veldig stygg og slimete hoste, vært veldig lei seg, hatt dårlig matlyst og sovet lite. Vi har merket godt at noe har vært galt og at hun ikke har hatt det så bra. Så det har vært mye fangkos, og hun har nesten bare fått i seg velling på flaske....og i går da hun spiste kveldsmat, sovnet hun på pappa sitt fang. Hun sov hele natten, avbrutt av ett par oppvåkninger, var våken rundt kl seks i morgest men sovnet igjen og sov helt kl elleve i formiddag. I dag har hun vært litt bedre form, vært mye gladere og hun fikk være med ut en tur og på juletrefest!!=)
Det har vært veldig kaldt i Vardø denne jula, mellom 10 og 15 minus grader og vind. Å siden ungene har vært forkjøla og ikke helt i tipp topp form har vi vært mye inne!! I dag var det bare 4 minus så vi tok ungene med ut på tur, men det var veldig kald vind så det ble ikke lange turen, men Ingrid fikk sove ute!!***********

Å vi har vært på juletrefest i dag, det var koselig. Mary hadde på seg den nye kåpa som hun har fått av bestemor og Far i julegave, og lua, skjerfet og hanskene har hun også fått i julegave men jeg husker ikke hvem fra....hmmmm, har glemt å skrive det opp....men fin, det var hun iallefall!!

Skjørtet, toppen og boleroen har hun fått av gumor Hanne!!

Ingrid hadde på seg sølv tights fra bestefar og Laila i Sverige, Kitty-kjole fra Ommo og så hadde hun på seg sånn lodden jakke som hun har fått av bestemor og far. Begge jentene var så fine!!=)

Men å legge igjen sova så mamma fikk ta bilde....nope, ikke snakk om!!;o)

På juletrefesten møtte vi Emil, Stina og Emil sin tante Anita. Det var koselig, Ingrid kosa seg på fanget til "tante"Anita!!=)
Å Mary kosa seg på Stina sitt fang!!=)


1 kommentar:

Solveig sa...

Så NYDELIG Mary-jenta var i finklea sine! :D