mandag 12. oktober 2009

Litt av hvert fra vardø-byen!!=)

På fredag dro vi en tur til Finland på shopping...vi shoppa garn, godis og cheese balls...hehe...men vi gjorde det mest for turen sin del...er godt å kjøre litt bort i blandt!!=) Vi var innom cafeen i Varangerbotn og ungene fikk mat og drikke!!
Mary syntes det var såååå deilig med vaffel og syltetøy, etter å ha spist ei stor skive brød med egg....man ser at hun koser seg!!=)

På lørdag ryddet Mary Elise rommet sitt helt alene, hun la lego i lego eska, de andre lekene i den andre eska, og det som ikke gikk ned i noe esker gikk rett i senga...haha..tilogmed matta!! Kan tenke dere senga så deilig ut etterpå...hahaha...men flink det var hun!!=)På lørdag kom Camilla, Tommy og mariell til Vardø for å kjøpe seg bil!!De kjøpte vår gamle bil, en volvo 850. Var så kos å se dem igjen og Mary er helt frelst i lille Mariell...."Lell, æ elske dæ" sa hun mens hun kyssa og klemte på Mariell...hehe...så søt atte!! Så måtte jo tante også kose seg litt!!<3

Å etter å ha spist middag her hos oss, dro hele gjengen på kaffeslabberas til Oldemor "Sara" (Hun heter Kaspara, men Mary kaller henne Sara!!) Der var også tante Evy, og Mary stor kosa, som ei ordentlig kaffekjærring, sammen med tante og oldemor!!=)


Å så ett lite kosebilde av meg og Ingrid...<3

På lørdagskveld gikk jeg og Chris Marius ut en tur, på Unite Five! Ført ett lite vorspiel hos Stig Willy og Liss Annie, og etterpå ut! Chris Marius vant festen ved å måkke innpå med all slags morsom whiskey, så han gikk halve kvelden og leite etter ledig dass så han kunne spy, noe han faktisk ikke fikk til...hahahaha.....det endte med at han plutselig ble borte og jeg måtte gå hjem uten jakke i minusgrader og snø...det var kaldt! Han kom seg vist hjem til slutt, for på morningen i 7-tiden når Ingrid sto opp da lå han på sofaen å sov!!=)
Det var deilig å være kjærester og samtidig være sammen med andre...det blir mye barn og hjem her hos oss for tiden!!
Seeeee så forelska jeg er i mannen min!!<3<3<3

Å til slutt: her er bilen vi solgte:

Her er bilen vi har:


Ingen kommentarer: