torsdag 1. oktober 2009

Det skjer i grunnen ikke så mye her om dagen!!=)

Disse to bildene ble tatt en ettermiddag på skagen, himmelen var helt utrolig vakker!! Så vi kjørte en tur ut bare for å knipse litt bilder!!=)

Jeg ba Mary Elise om å lage litt forskjellige ansikter til meg, noe hun elsket å gjøre før....men da lo hun bare å ropte "Æ kan ikke mamma, æ fål ikke til!!"

Ett forsøk på å lage sint ansikt...det gikk bare ikke..."Mamma, æ fål ikke til...æ e jo ikke grinat!!" ropte hun til meg å holdt på å le seg ihjel...hahaha...vi hadde det med andre ord veldig morsomt!!

"Nu e æ gla igjen...seee mamma!!"
Hun sier nesten alltid igjen....hehe!!

Mens vi var ute på tur, kjørte vi en tur til Persfjord...Paradis...å se så vakkert lys over stranda...Det var eventyrlig vakkert!!=)

Dette bildet er tatt mot Hamningberg, med lysene fra Hamningberg og hurtigruten i bakgrunn...nydelig blått lys over oss den kvelden!!

Chris Marius skulle se på en jobb i Hamningberg, å se hvem vi traff der....ingen ringere enn Herr Mikkel Rev. Han var kjempe tam, kom nesten helt bort til oss når vi ga han sjokolade...haha...litt kinder-sjokkis er snadder det syns han!!=)

Men han syns nok vi var litt skummel...se som han skal skremme oss...hehe..syns bare han er søt jeg!!;)

Mary og pappa kaster sjokkis til Herr Mikkel Rev!!=)

Det er kommet opp lys på cross-banen...og steike det var kult og komme fra Persfjord å se alle de tusen vattene med lys på Votteskaret, så ut som om det hadde landet tusen UFO-er der....hehe...måtte jo ta litt bilder da!!=)

Å bærplukker ungen vår skulle absolutt på bærtur i bekkmørket, å pappa måtte være med å lyse med lommelykt...hahaha...ja ho er ett aldri så lite eventyr den Mary-en våres!!<3

3 kommentarer:

Julie sa...

Så artige bilda! =) Å ho Mary e nu bare sjønnest!

*Strikkerier* sa...

Det e så arti å komme inn på bloggen din og se de fantastiske bildan du tar, og de bedåranes nydelige ungan dine...! Ha en fin dag videre og god helg!

VesleStine sa...

Det så ut som en fantastisk tur. Skjønner godt at du kaller det Paradis!

Herlig med reve-eventyr for Mary. Det er jo så spennende med dyr!