onsdag 2. september 2009

Hurtigruta og blåseblomster!!=)

Mary elsker å se på når hurtigruta kommer inn til øya! Vi ser den fra huset, men aller best er det om vi springer ned i fjæra å står der når den går inn i havna. Det er litt rart, for jeg er jo født og oppvokst her i Vardø og av en eller annen merkelig årsak er det fortsatt like mye stas nå som da jeg var liten, å se hurtigruta komme. Og det kommer til å føles veldig merkelig og rart om den plutselig ikke skal komme hit mere....den er en del av hverdagen! Hurtigruta er jo også veldig viktig her oppe, fordi det er en billig og bra måte å reise på. Håper både barna mine,og kanskje senere generasjoner får oppleve det å ha hurtigruta i "blodet"!!=)

Selv om den bråker litt da...hehe!!

Her sitter hun å beundrer den store båten!!

"Sovva lill åsså se huttiruta mamma!!"


***
Å nå er jo tiden for "blåseblomster" også, åååå det er så morsomt. Mary blåser så hun nesten blir svimmel mens hun roper: "Ta bilde mamma, ta bilde!!" Så da er det bare å ta bilder da, å se så fine de ble...vakre lille jenta mi!!=)


Å så måtte vi jo kjøre tur da, når vi først var på "rall", så da avslutta vi dagen i dag med å se på sauene på landet. Mary ville så veldig gjerne leke litt med dem, å prate litt....men som hun sa selv: " Sauen lill ikke prate med Mary, sauen lill bare bringe...Mary kan ikke finne den mere!!"=)


Å helt til slutt noen bilder jeg tok av solnedgangen...å ett vrak av en båt som ligger i vestevågen, ble ikke så verst det da!!;)

8 kommentarer:

Om å få livet snudd på hodet.. sa...

Hei,
Tusen takk for gode kommentarer på bloggen min..setter stor pris på det :o) Du tar nydelige bilder forresten! Klem fra Linda :)

June sa...

Så fine bilda :), og så fint vær :)
Håpe dokker har det fint alle sammen!

VesleStine sa...

Mary er den vakreste jeg vet om!
Og så herlig med den blå sovevovva ;)

Julie sa...

Utrulig fine bilda Linda! =)
Savne dåkker!! Klem!

Therese sa...

for noen fantastike bilder!!! ble helt revet med i stemningen jeg!! Tenk å ha så vakkert landskap rundt seg. til og med hurtigruta var jo flott!! ;)

Lady E sa...

Heisann.

Så koselig at du ville være med i konkuransen tvi tvi. :)

Så nydelig familie du har,og dyktig til å ta bilder er du :)

Klem

Solveig sa...

FANTASTISK bilder Linda! :D You blow me away :)

ninabakke sa...

nydelige bilder :)