tirsdag 30. juni 2009

To dager sommer!!

I går var den første av hittils to dager med sommervær. Sommervær i Vardø er over 10 grader, sol og nesten ikke vind. Det høres nok ikke så sommeraktig ut for alle, men for oss er det deilig å da hiver vi klærne av oss...hehehe...å det gjelder også for Mary Elise, som skulle hjelpe mamma å vanne blomster i hagen, plutselig var både dressen, buksa og skoene av!!=)
***

I dag var vi en tur på stranda på Svartnes....jeg , Christine, Mary Elise og Ingrid. Det var koselig...lenge siden sist Christine gidda å være sammen med oss, Mary var jublende glad!! Vi kosa oss i sanda, lagde sandkaker, slott og plukka mange fine skjell. Det sjøen felt når vi var der, og det dukka opp så masse skjell som ingen av oss hadde sett før....kjempe morsomt å se!!=)


***

Mary elsker å styre med Ingrid, iallefall hvis vi gjør det....tror det er en eller annen form for sjalusi, men hun er bare snill med Ingrid da. Skal susse og klemme, plukke og stryke. Glemmer seg litt bort i blandt å tar i litt hardt, men stort sett går det veldig fint! Tror det er viktig å la henne få lov å styre litt!!=)

***

Om ei uke er Ingrid faktisk blitt 3 mnd. Tiden går i grunn veldig fort, samtidig som at jeg nesten ikke husker hvordan livet var uten henne. Hun gråter ikke så mye mer nå, og har blitt en aldri så liten personlighet...hun smiler når hun ser og hører oss, og smiler masse når vi tuller med henne! Hun sover ganske bra om natta, og spiser som en hest!!
Er så glad for at vi har deg, minstemora våres!!<3


Ingen kommentarer: